Зі святом весни!

Зі святом весни!

Шановні викладачі, співробітниці та студентки 

Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка!

Початок весни ознаменований пробудженням й оновленням природи, першим теплом весняного сонця та прекрасною подією – Міжнародним жіночим днем! Цей день несе у світ ніжність і красу. Усе найдорожче, що є в нашому житті, – щастя, радість, надія, кохання, – пов’язане з жінкою. 

За своїм божественним покликанням Ви творите і оберігаєте життя, наповнюєте будні позитивними емоціями, спонукаєте до шляхетних учинків і добрих справ. Ваша відповідальність, мудрість і невичерпна енергія є запорукою миру й стабільності, духовного відродження нашої Вкраїни.

У цей святковий весняний день прийміть слова вдячності за справжню щирість, людяність і наснагу. Ваша підтримка, відкритість, інтуїція й чарівність особлива. Сердечно бажаю, щоб довкола вас панували любов, гармонія й турбота, а впевненість у завтрашньому дні завжди була вірним супутником на життєвому шляху.

Бажаю міцного здоров’я, добра, невичерпного натхнення і Божої ласки! Нехай виняткова порядність, якою Ви наділені, не знає втоми, краса душі буде непідвладна рокам. Хай у ваших домівках завжди панують родинний затишок, злагода, добробут і порозуміння! Зі святом Весни, Краси та Любові, Вас!

З найщирішими побажаннями – в. о. ректора Володимир Дубінський