Іван Гуцул – фіналіст конкурсу «Кращий Художник-2020»

Іван Гуцул – фіналіст конкурсу «Кращий Художник-2020»

ІV Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник/The best artist 2020» проходитиме у Вінниці з 15 по 26 червня 2020 року, а в Києві та інших містах України розпочнеться 12 червня. Його головна мета – формування культурного іміджу України як європейської держави, розвиток культурних відносин, презентація кращих зразків художнього мистецтва, підтримка та стимулювання до творчості художників в Україні та світі.

20 березня 2020 року завершився прийом заявок на Міжнародний мистецький пленер «Кращий художник/The best artist 2020». Із поданих 768 заявок (з 24 країн) до другого туру відібрано 125 претендентів із 16 держав. У фіналі конкурсу змагатимуться лише 25 митців.

21 березня 2020 року на сайті «Кращий художник» оприлюднено списки переможців, котрі потрапили до фіналу конкурсу-пленеру «Кращий художник світу – 2020». До фінального конкурсу було відібрано 25 кращих творів із різних країн світу. За результатами професійного журі було визначено трьох найкращих митці, котрі набрали найбільшу кількість балів членів журі автоматично потрапили на пленер:

1 місце – Орест Кузів;

2 місце – Іван Гуцул;

3 місце – Олена Каїнська.

Щиро вітаємо Івана Гуцула, кандидата мистецтвознавства, доцента кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва із заслуженою перемогою в другому етапі Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник/The best artist 2020».

Бажаємо Івану Андрійовичу творчості та гідних перемог.

Пресцентр університету