Університет Огієнка долучається до проєкту протидії COVID-19

Університет Огієнка долучається до проєкту протидії COVID-19

Університет імені Івана Огієнка долучається до конкурсу проєктів соціальної дії (ПСД). Пріоритетом конкурсу є протидія поширенню пандемії COVID-19 в Україні, а також подолання та пом’якшення наслідків пандемії COVID-19.

Проєкт оголошується в межах програми «Активні громадяни». Він співфінансується Британською Радою та Європейським Союзом в рамках проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)». Проєкт SC3 розрахований на 36 місяців і покликаний забезпечити ефективне подолання викликів і реалізацію перспективних можливостей у галузі розвитку на місцевому рівні шляхом покращення співпраці між організаціями громадянського суспільства (ОГС) та місцевими органами влади (МОВ) в Україні.

Університет Огієнка є партнером програми Британської ради «Активні громадяни» та долучається до участі в проєкті. Співпраця, співдружність та інтерактивне спілкування в період пандемії – важливий крок до її подолання. Запрошуємо всю спільноту нашої альма-матер доєднатись до участі в конкурсі.

Ми створили гугл-форму, де ви можете повідомити про ваші ідеї щодо реалізації проєкту ПСД в Університеті Огієнка – тут.

Дедлайн – 5 червня 2020 року.

Дізнатись більше – тут.

*джерело фото: http://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens/sap-covid19

Відділ міжнародних зв’язків