Вітання з призначенням на посаду ректора

Вітання з призначенням на посаду ректора

Наказом Міністерства освіти і науки України від 11 червня 2020 року № 143-к доктора історичних наук, професора Копилова Сергія Анатолійовича призначено на посаду ректора Камянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка строком на п’ять років з 12 червня 2020 року до 11 червня 2025 року як обраного за конкурсом відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту».

Шановний Сергію Анатолійовичу!

Щиро вітаємо Вас із призначенням на відповідальну посаду – ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Бажаємо Вам успіхів у реалізації визначених Вами завдань щодо подальшого розвитку Університету Огієнка як класичного закладу вищої освіти європейського типу, інноваційного за якістю й технологіями освітньої, наукової та організаційної діяльності, у якому втілюються в практику демократичні засади управління, утверджується свобода, пріоритети знань і науки, етичні норми та принципи академічної доброчесності.

Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо зберегти ідентичність одного з перших українських державних університетів, продовжити традиції, забезпечити якість підготовки фахівців, здолати виклики сьогодення, досягти нових поступів у просвітницькій діяльності в ім’я утвердження України!

Нехай велика довіра колективу додасть Вам життєвої наснаги та впевненості! Щиро бажаємо міцного здоров’я, злагоди в родині, невичерпної енергії та творчого натхнення!

Колектив Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка