Скористайтеся інформаційно-пошуковою платформою Web of Science

Скористайтеся інформаційно-пошуковою платформою Web of Science

За підтримки Консорціуму Елібукр з 1 квітня до 30 червня 2014 року відкрито унікальну можливість користуватися тестовим доступом до Web of Science від Thompson Reuters.

Інформаційно-пошукова платформа Web of Science є найбільшою реферативною базою даних і пропонує науковцям, викладачам, студентам та дослідникам швидкий доступ до релевантної запитам інформації. Платформа вміщує в собі бази даних, що охоплюють понад 50 мільйонів записів з 12 500 найбільш впливових світових журналів та 120 000 матеріалів конференцій у галузі природничих, суспільних, гуманітарних наук та мистецтва.

Зручний алгоритм пошуку, вбудовані можливості аналізу та управління бібліографічною інформацією та її розмаїття дозволять оперативно знаходити та використовувати якісну інформацію зі всього світу для навчальних та наукових потреб.

Деталі за посиланнями: webofknowledge.comthomsonreuters.com/thomson-reuters-web-of-science; див.також: наукометричні бази даних, Web of Science (Вікіпедія), українські журнали в Web of Science (блог Пан Бібліотекар).

Віктор Прокопчук, директор
наукової бібліотеки університету,
доктор історичних наук, професор