Підвищення кваліфікації в межах пілотного проєкту «Підприємницький університет»

Підвищення кваліфікації в межах пілотного проєкту «Підприємницький університет»

26–28 серпня 2020 року. викладачі кафедри економіки підприємства  професор Ірина Ящишина та старший викладач Тетяна Боднарчук взяли участь у тренінгу «Інноваційне підприємництво та управління стартап- проєктами», який було організовано стартап-інкубатором YEP! спільно з Міністерством освіти та науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Дія.Бізнес тощо в межах пілотного проєкту «Підприємницький університет».

Упродовж триденного тренінгу команда організаторів YEP! разом із засновником Андрієм Заiкіним та головним спікером, ментором акселератора, генеральним директором StarTau (Ізраїль) Оленою Донець поділилися практичним досвідом у сфері стартапінгу та провели детальне консультування щодо впровадження на базі університетів програми «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами», рецензованої фахівцями з Естонії, США та Ізраїлю.

Викладачі кафедри успішно пройшли підвищення кваліфікації в межах тренінгу, щоб із 17 вересня дати старт реалізації пілотного проєкту «Підприємницький університет» на базі Університету.