Урочисте відкриття Центру підготовки до міжнародних іспитів «Пірсон»

Урочисте відкриття Центру підготовки до міжнародних іспитів «Пірсон»

Сьогодні, 21 жовтня при Лінгвістичному центрі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулось урочисте відкриття Центру підготовки до міжнародних іспитів «Пірсон».

Тепер в Кам’янці-Подільському з’явилась унікальна можливість підготуватися до складання іспиту Pearson Test of English General та отримати міжнародний сертифікат з англійської мови, визнаний багатьма країнами світу.

Керівник Лінгвістичного центру, Наталія Сліпачук, коротко розповіла про основні аспекти діяльності Лінгвістичного центру впродовж останніх п’яти років, вказавши при цьому, що відкриття Центру підготовку до міжнародних іспитів «Пірсон» дає великі можливості для всіх, хто бажає підтвердити свої мовні навички для подальшої освіти або розвитку кар’єри.

З привітальним словом до гостей звернулися ректор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Копилов Сергій Анатолійович, проректор з наукової роботи Конет Іван Михайлович, деканеса факультету іноземної філології Хоптяр Алла Олександрівна та керівниця відділу міжнародних зв’язків Сторчова Тетяна Володимирівна.

Сергій Анатолійович зазначив, що англійська мова є найважливішою і найпоширенішою мовою у світі, а володіння міжнародним сертифікатом допоможе розширити професійні перспективи учнів, студентів та викладачів.

Тетяна Володимирівна наголосила на тому, що команда Лінгвістичного центру робить дуже потрібну роботу, побажавши при цьому успіхів у всіх наших починаннях.

Тож, крокуймо до успіху разом з  Linguistic centre!