Чергове засідання вченої ради університету

Чергове засідання вченої ради університету

29 жовтня 2020 року відбулося чергове засідання вченої ради університету з використанням дистанційних технологій. Під час зустрічі було підбито підсумки вступної кампанії 2020 року і визначено завдання з організації та забезпечення прийому на навчання до університету в 2021 році; оприлюднено рейтинг науково-педагогічних працівників, кафедр і факультетів за результатами діяльності у 2019-2020 навчальному році; заслухано звіти докторантів про виконання індивідуальних планів наукової роботи, а також затверджено низку нормативних документів з питань організації освітньої й наукової діяльності, реалізації проєктів програм міжнародної співпраці К-ПНУ.

Значну увагу присутні члени вченої ради приділили обговоренню питання щодо якості освітніх програм та їхньої відповідності Критеріям оцінювання якості освітньої програми.

 

Відзначимо, що вчена рада підтримала подання кандидатур претендентів на здобуття державних іменних стипендій найкращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні.

Під час засідання було проведено голосування щодо присвоєння вченого звання доцента науково-педагогічним працівникам кафедр університету.