Школа медіаграмотності в інклюзивному освітньому середовищі

Школа медіаграмотності в інклюзивному освітньому середовищі

З грудня 2020 року до лютого 2021 року Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка став партнером у реалізації проєктів («Медіаграмотний HUB» та «Школа Медіаграмотності в інклюзивному освітньому просторі»), ініційованих ГО «Подільська освітня платформа» в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» (від IREX).

З 28 грудня 2020 і упродовж усього січня 2021 року Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка спільно з ГО «Подільська освітня платформа» в межах проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» (від IREX) розпочинає роботу «Школа медіаграмотності» (в інклюзивному освітньому середовищі)».

Під час роботи Школи заплановані заняття для вчителів та учнів. Основні теми, у межах яких будуть відбуватися тренінги для вчителів, пов’язані із проблемами медіаосвіти, медіагігієни, медіаграмотності. Учасники тренінгу ознайомляться із явищами кібербулінгу, секстингу, а також напрацюють алгоритм формування і захисту власного інформаційного простору (зокрема, й у соціальних мережах).

Форма для реєстрації для участі в проєкті  (одна форма для реєстрації учнів і учителів).

За результатами тренінгу учасники отримають сертифікати від Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (30 год.) та електронні сертифікати від IREX.

Координатори проєкту:

Оксана Почапська (доцент кафедри журналістики, голова ГО «Подільська освітня платформа»)

Олег Рарицький (професор кафедри української літератури та компаративістики)

Для більш детальної інформації пишіть на адресу ГО «Подільська освітня платформа»: go.poplatform@gmail.com

Оксана Почапська, доцент кафедри журналістики,

голова ГО «Подільська освітня платформа»