Студентський гороскоп (01.09-16.09.2014)

Студентський гороскоп (01.09-16.09.2014)

goroskop

Овен

Перший тиждень – найперспективніший для Овнів. Проявіть свою ініціативність, і ви станете лідером. Більше спілкуйтеся з однолітками, вони допоможуть вам уникнути неприємних ситуацій або ж просто провести весело час.

Телець

Майбутній навчальний рік обіцяє бути важким. З перших днів візьміть за правило – не відкладати на завтра нічого, навіть дрібницю. 

Близнюки

Пари, лекції – нудьга. Але це тільки перша половина дня. Потім ви в змозі розмальовувати свій день в усі фарби веселки. Поки не почалися практичні заняття, проводьте час із друзями, коханою людиною.

Рак

Ви показали непогані результати за минулі роки навчання. Отож, і зараз не переймайтеся. Фортуна вам допоможе у разі проблем. 

Лев 

Приготуйтеся досипати під лекцію викладача та позіхання одногрупників. Перша зміна – пекло на землі. Якщо ж вам пощастило вчитися в другу, не радійте – ви все-одно будете досипати на парах.

Діва

Найкращий відпочинок після першого робочого тижня – другий тиждень. Не бійтеся пропустити декілька пар. Але і не забувайте потім відпрацювати енки.

Терези

Вам завжди казали, що ви – особливий. Отож, і пари можна відвідувати оригінально. Наприклад, ходити по парним числам, а відпочивати – по непарним.

Скорпіон 

Фортуна завжди на вашому боці, але не забувайте підгодовувати її вашою покірністю. Сумлінно відвідуйте лекції та готуйтеся до практичних занять. 

Стрілець

Цього року вас чекає такий подарунок долі, як курсова робота. Ну, не зовсім подарунок. Скоріше виклик! Прийміть його достойно!

Козеріг 

Поки навчання не сильно тяжіє над вами, відпочиньте та наберіться сил. Подорожуйте, відвідуйте концерти – усіляко урізноманітніть сумні будні.

Водолій

Ваше покликання – бути прикладом для інших. І в першу чергу для молодших колег. Не прогулюйте пари, відповідайте та отримуйте за це хороші оцінки. Схвальні відгуки інших – насолода для ваших вух.

Риби

Запорука хорошого навчального року – поєднання корисного з приємним. Поміж потрібних та важких пар знайдіть час на спорт та відпочинок. Не обов’язково записуватися в спортивні секції, можна просто почати день із ранкових вправ, а закінчити переглядом класного кіно.

 

Підготувала Лілія Нурадінова,
студентка ІIІ курсу факультету української філології
та журналістики (спеціальність “Журналістика”),
кореспондент газети