В університеті змагалися школярі

В університеті змагалися школярі

shkolyari

Факультет фізичної культури Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка успішно провів «Тиждень здорового способу життя» для студентів, викладачів і гостей вишу. Незабаром стартувало подібне свято, тільки активну участь у ньому брали вже школярі. Зокрема , 8 жовтня 2013 року відбулася відкрита першість університету зі стрибків на батуті (акробатичній доріжці) серед школярів м. Кам’янця-Подільського, присвячена 95-й річниці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. У змаганнях взяли участь понад 48 спортсменів різних вікових категорій: школярі 1996 р.н. та молодші, вихованці ДЮСШ № 1.

Переможців і призерів було нагороджено грамотами і медалями, їх підготували тренер-викладач ДЮСШ № 1 О.Д. Захарчук, та заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії, старший викладач Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка В.М. Марчук.

shkolyari_01

10 жовтня відбулися обласні змагання з легкої атлетики та силових видів спорту. Школярі бігали, стрибали, метали спис і штовхали ядро. Також вони мали можливість показати кращі результати з армліфтингу, армспорту та жиму. Варто підкреслити, що найактивнішу участь взяли учні з таких шкіл нашого міста: СЗОШ №2, СЗОШ №6, НВК№8, СЗОШ №9, СЗОШ №13, міська гімназія – загалом близько 50 учасників.

shkolyari_02

Організатори змагань побажали учасникам нових перемог і запросили їх в подальшому вступати навчання до факультету фізичної культури університету, який є беззаперечним лідером з підготовки майбутніх фахівців галузі «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини» нашої області.

 

Вадим Воронецький,

директор спортивного клубу