“Стрімкий волан”

“Стрімкий волан”

У Кам`янці-Подільському пройшов турнір “Стрімкий волан”. Захід відбувся в стінах К-ПНУ імені Івана Огієнка.

На старт у категорії «жінки» вийшло 6 учасниць, які сформували дві групи. До першої групи ввійшли Лілія Мельник, Ольга Арсенюк, Світлана Шептицька, до другої – Лілія Стрельбіцька, Тетяна Арсенюк, Сніжана Дейнега.

У кожному з поєдинків не було великих розгромів, але учасниця, яка швидше пристосувалась, адаптувалась, тактичніше грала, краще рухалась, подавала якісніше – набирала більше очків, які і формували переможний результат…

Чемпіонкою за версією “Стрімкий волан” стала Сніжана Дейнега, випускниця факультету фізичного виховання, а зараз педагог-організатор ПК «Сатурн».

Друге місце посіла студентка 4 курсу, неодноразова переможниця з волейбольних змагань, а також призерка цьогорічних змагань з настільного тенісу  Ольга Арсенюк.

Бронза  дісталась Лілії Стрельбіцькій. Інші учасниці отримали подяки за активну участь.

Особлива подяка від організаторів голові профкому САД М. Моштаку та його заступниці – Т. Шапран за надані призи, грамоти та медалі. Щиро дякуємо за чудову організацію відповідальному за змагання, тренеру з настільного тенісу, викладачу К-ПНУ імені Івана Огієнка О. Алєксєєву та деканату факультету фізичної культури. За підтримку, суддівство та фоторепортаж – С. Єрмакову, представнику клубу любителів бадмінтону.

Дмитро Бойко.
Фото: Сергій Єрмаков