Зимовий фестиваль КВН серед команд університетської ліги

Зимовий фестиваль КВН серед команд університетської ліги

11 грудня в університеті відбувся зимовий фестиваль команд ліги Клубів Веселих і Найкмітливіших. З днем проведення фестивалю трохи затягнули, бо майже усі університетські команди, та й значна частина нашого журі, брали участь у змаганнях Подільської ліги з досить щільним графіком ігр.

Не зважаючи на те, що вже розпочалася сесія і глядачів було не багато, настрій у всіх був по справжньому новорічним. Команди змагалися у двох конкурсах – «Візитка» та «Розминка з журі». У підсумку найбільшу кількість балів отримала команда «Блюз», друге місце посіла команда «Саме звідти», а третє – «FoxПП».

До півфіналів пройшли команди «Блюз» (в команді грають студенти з різних факультетів), «Валєра, пішов звідси» (педагогічний факультет), «FoxПП» (факультет КСПП), «SevenBIT» (фізико-математичний факультет), «Саме звідти» (факультет іноземної філології), «Між іншим» (економічний). Прикро, що команди природничого факультету «Своя атмосфера» та «Just do it», які у цьому сезоні досить успішно виступили в Подільській лізі, з об’єктивних причин (модульні та захист курсових) не змогли взяти участь у фестивалі. Прикро, однак життя є життя! Хай тепер високоповажне журі мізкує, як зробити так, щоб і ці дві команди змогли поборотися за титул чемпіона нашого університету.

Не дивлячись ні на що, свято вдалося. Подарунки для учасників фестивалю були також новорічними – кожна команда отримала по декілька кілограм мандарин, а найкраща команда – ще й подарунки від спонсорів.

Тетяна Левицька,
директор студентського клубу