Кіберспортсмени готуються до K-P City Cybergames Championship-2015

Кіберспортсмени готуються до K-P City Cybergames Championship-2015

Найкращі геймери Кам’янеччини перебувають в очікуванні Другого чемпіонату з кіберспорту K-PCCC. 23 травня в Кам’янці-Подільському учні загальноосвітніх шкіл віком від 12 до 17 років змагатимуться за найбільш популярними кіберспортивним дисциплінами. У командних змаганнях організатори запропонують учасникам спробувати себе у Dota 2 із відбіркового (он-лайн) та очного фінального етапів. Індивідуальні змагання передбачені в дисциплінах FIfa 2014 та DiRT Rally на ігрових консолях X-BOX 360 та Sony PlayStation 3/4.

Цього року чемпіонат виходить на новий рівень. Командні змагання будуть проводитися не лише за комп’ютерами в аудиторіях корпусу фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Одночасно на майданчику перед готелем «7 днів» по вулиці Соборній учасники змагатимуться в індивідуальних дисциплінах. Окрім того, глядачі зможуть переглядати прямі трансляції двобоїв під відкритим небом на великому екрані в комфортних умовах навпроти «7 днів».

Турнір покликаний об’єднати найбільш активних гравців Кам’янець-Подільського району. Водночас планується участь команд з Дунаївців та інших міст. Кожен з учасників зможе скористатися унікальною нагодою на високому рівні виховати у собі навики командної гри. Чемпіонат обіцяє стати найвидовищнішою ІТ-подією міста.

Фіналісти чемпіонату отримають цінні призи від спонсорів, а також титули найкращих геймерів міста. Упродовж проведення K-PCCC кіберспортсмени та глядачі зможуть розважити себе безкоштовним «тестуванням» можливостей технології Microsoft Kinect. У програмі свята плануються показові виступи колективів із вуличних видів спорту: Street WorkOut, Parkour, BMX та інші. Для гостей та вболівальників команд будуть проводитися різноманітні конкурси, вікторини.

Партнери чемпіонату: Кам’янець-Подільська міська рада, Федерація комп’ютерного спорту України, ігровий клуб «GO! Entertaining Club», готель «7 Днів», інтернет-провайдер «Lanet», компанія «Region IT». Детальніше про умови участі та програму заходів можна дізнатися на офіційному сайті чемпіонату – http://cybergames.kpnu.edu.ua/.

Олександр Слободянюк,
начальник відділу інформаційних технологій