“Парламентські ігри” для студентів

“Парламентські ігри” для студентів

З 21 по 23 листопада 2013 року в університеті проходив навчальний семінар «Міжнародне співробітництво та молодіжна громадська дипломатія» за підтримки Міністерства молоді та спорту України і Молодіжної міжпарламентської асамблеї України.

У семінарі взяли участь активісти та представники органів студентського самоврядування університету. Мета семінару – залучення студентства до міжнародної діяльності шляхом створення команди молодих активістів, які братимуть участь у всеукраїнських та міжнародних програмах громадської дипломатії.

Упродовж чотириденного семінару студенти відвідували навчальні тренінги, семінари та лекції з міжнародного молодіжного співробітництва та громадської дипломатії; розробляли проекти, спрямовані на розвиток дружніх, партнерських, взаємовигідних відносин із студентами та громадськими організаціями іноземних держав, з міжнародними і міжурядовими інституціями.

Найактивніші учасники семінару отримали сертифікати Молодіжного дипломатичного корпусу України. Вони матимуть змогу брати участь у подальших всеукраїнських та міжнародних проектах.

Тетяна Левицька,

директор студентського клубу.

Фото автора