Наші спортсмени серед лідерів

Наші спортсмени серед лідерів

 

З березня по жовтень 2015 року на спортивних майданчиках України проходять змагання ХІІ літньої Універсіади України з 19 видів спорту серед студентських команд обласних і Київського міського відділень (філій) Комітету, що представляють більше 120 вищих навчальних закладів. На сьогодні успішно проведено змагання з 17 видів спорту.

Серед команд вищих навчальних закладів Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка посідає 3-тє місце, набравши в сумі 4245,3 очки.

Випереджають наших спортсменів лише команди Національного університету фізичного виховання і спорту України (7968,7) і Львівського державного університету фізичної культури (7515,1). За загальним результатом наша команда (філія) посідає перше місце в своїй групі.

К-ПНУ імені Івана Огієнка залишив позаду команди Харківської державної академії фізичної культури та Дніпропетровського державного інституту фізичної культури і спорту.

Бачимо, що серед найкращих команд на Універсіаді переважно спортивні ВНЗ України. Факультет фізичної культури нашого вишу тримає найвищу планку серед класичних університетів і достойно конкурує з університетами спорту і фізичного виховання.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо і надалі тримати лідерську позицію.

Лілія Надвідна