Три дні смачного фесту в Кам’янці

Три дні смачного фесту в Кам’янці

На «Республіці-2015» можна буде насолодитися не тільки музикою, а й смачною їжею. Адже в рамках цього заходу відбуватиметься K-P Food Festival – фестиваль вуличної їжі, який діятиме 4-6 вересня з 12:00 до 21:00. Локацією заходу стане старовинна площа міста біля Ратуші.

Запашні страви, чудові напої, їжа просто з вогню та приготування у вас на очах. Також на фестивалі вуличної їжі у Кам’янці будуть представлені кухні народів світу та тих культур, які проживали на території Поділля. Окрім цього, у контексті заходу будуть презентовані українські бренди одягу, виступлять музичні колективи.

Варто зауважити, що в Кам’янці-Подільському фуд-фест проходитиме вперше. Організатор цього заходу Ян Шкуро вважає, що зараз в Україні розвивається рух вуличної їжі – це food-тренд, який допомагає розвиватися малому бізнесу у важкий для країни період. «Я займаюся гастрофестивалями вже декілька років, і успішний київський досвід фестивалю вуличної їжі хочеться донести до регіонів. Тому ми з Андрієм вирішили фестиваль вуличної їжі привезти до Кам’янця-Подільського», – розповів він.

Кулінари та просто любителі готувати, у вас є чудова можливість взяти участь у триденному фестивалі та представити себе аудиторії в 50 тисяч гостей з усієї України.

Христина Юхней, студентка ІІІ курсу
факультету української філології та журналістики
(спеціальність “Журналістика”), кореспондент газети