«Я – студент туристичного міста!»

«Я – студент туристичного міста!»

У стінах фортеці 10 вересня відбулася посвята першокурсників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка і Подільського державного аграрно-технічного університету.  

Новоспечених студентів привітали «корінні жителі міста» – староста замку, його дружина і писар.

Зі щирими вітальними словами до першокурсників звернулися мер Кам’янця-Подільського Михайло Сімашкевич і народний депутат України Володимир Мельниченко. Вони запевнила, що молоді люди зробили правильний вибір, вступивши до нашого міста, адже кожен студент – це частина Кам’янця-Подільського.

Однак, студентське життя не обмежується одними лише заняттями, не варто забувати і про громадське життя. Про це детальніше розповіли активісти Молодіжної ради і закликали першокурсників реалізовувати творчі амбіції та спробувати сили в якості молодіжного лідера.

Приємним доповненням заходу стали пісенні й танцювальні номери від Альони Малінкової та колективу «Авангард», що органічно вписалися в атмосферу свята та додали присутнім настрою.

Гарним завершенням свята для першокурсників стала екскурсія, яку для них організували працівники Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника. Новим кам’янчанам ще раз бажаємо успіхів і натхнення, і нехай студентські роки стануть дійсно найкращою порою у вашому житті.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети