Привітали бібліотекарів із професійним святом

Привітали бібліотекарів із професійним святом

У центральному корпусі Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бібліотекарів нашого вишу з професійним святом привітала Климчук Людмила Вікторівна, директор бібліотеки, кандидат історичних наук, і подякувала колегам за творчий підхід до своєї роботи, за те, що вони формують свідомість читачів, виховують у них патріотичні почуття. Також Людмила Вікторівна зауважила, що бібліотекарі є гордістю нашого університету, адже вони – справжні професіонали.

До привітань долучилася Резнічук Людмила Василівна, завідуюча відділом абонементів та читальних залів бібліотеки. Дирекція від імені ректорату нагородила бібліотекарів за плідну працю грамотами та подяками. Цьогорічним лауреатом премії ім.  Й.І. Токаря було визначено Чопик Валентину Петрівну, провідного бібліотекаря центрального абонементу.

До привітань з музичними композиціями долучилися студенти факультету української філології та журналістики Діана Гаврилюк і Артем Блазій. Наталка Хом’як подарувала присутнім авторську поезію.

А родзинкою заходу стала відеопрезентація про діяльність дружнього і творчого колективу бібліотекарів К-ПНУ.

Лілія Надвідна,
кореспондент газети