Нові перемоги Університету Огієнка

Нові перемоги Університету Огієнка

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка – традиційно активний учасник вітчизняних та міжнародних освітянських виставок. 20–22 жовтня 2015 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулися Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015». Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка на цих заходах представляли відповідальний секретар приймальної комісії доц. А. Глушковецький і декан факультету іноземної філології доц. В. Кшевецький.
Окрім нашого університету, на форумі було представлено 76 провідних вищих навчальних закладів, наукових установ, закордонні навчальні заклади і міжнародні освітні агенції, виробники та дистриб’ютори сучасних засобів навчання, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, дошкільні і позашкільні навчальних заклади регіонів України.
Представники університету взяли участь у конференціях, семінарах, презентаціях провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв.

За результатами роботи форуму Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка був нагороджений Дипломами лауреата конкурсу І ступеня у номінаціях «Електронний освітній ресурс» (навчальний посібник «An Introduction to Old English» («Вступ до давньоанглійської мови») й «Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога» за видатні науково-практичні досягнення в освіті, а також грамотами та подяками.

Володимир Кшевецький,
декан факультету іноземної філології