«Краса університету 2014»

«Краса університету 2014»

Гарною традицією нашого університету став щорічний конкурс «Краса університету». Цього року він відбувся 28 травня. Тематикою конкурсу була казка. У першому конкурсі «Візитка» кожна красуня представила себе в образі принцеси.

У наступному конкурсі «Джинсова колекція» дівчата довели, що краса – це не лише розкіш, адже справжня красуня прекрасно виглядає і в джинсах.

Кожна з учасниць дуже оригінально та відповідально підійшла до конкурсу«Мій талант». Вони продемонстрували свої хореографічні, вокальні та акторські таланти. На мить здалося, що ми перебуваємо не на конкурсі краси, а на концерті досить високого масштабу.

Свою креативність у повній мірі учасниці розкрили в конкурсі «Авангард». Вони продемонстрували вечірні сукні, які виготовили з різноманітних матеріалів. Особливе враження справили сукні Тетяни Бомок із газет та паперу та Сніжани Жовнір із сухих гілок!!!

Фінальним конкурсом був «Вечірній бал». Дівчата у вишуканих сукнях вийшли разом з елегантними кавалерами та продемонстрували всю свою граційність та ніжність.

Після всіх випробувань члени журі оголосили результати конкурсу. «Красою Університету 2014» стала Братенко Анна, «Першою віце-міс» – Яремова Ольга, а звання «Другої віце-міс» розділили Бомок Тетяна і Ружицька Анастасія. Вітаємо всіх учасниць та бажаємо нових звершень.

Лілія Надвідна,
 кореспондент газети.
Світлина Христини Руссу