Бадмінтон об’єднує: факультет фізичної культури К-ПНУ спільно з Федерацією бадмінтону України провели благодійний турнір

Бадмінтон об’єднує: факультет фізичної культури К-ПНУ спільно з Федерацією бадмінтону України провели благодійний турнір

Факультет фізичнорї культури К-ПНУ спільно з Федерацією бадмінтону України з нагоди Дня Соборності провели благодійний турнір із бадмінтону з метою збору коштів для БФ «ДоброМобіль» (цільове призначення – автівки для ЗСУ).

До збірних команд Кам’янець-Подільського клубу «Badminton_KP» та Хмельницького «Proskuriv Badminton Club» увійшли не тільки місцеві гравці, а й представники з різних куточків України: Києва, Дніпра, Харкова, Чернігова.

Під час марафону зіграли чимало геймів, різноманітних комбінацій, шалених розіграшів,  подач, смешів, підставок, дропшотів у парних, одиночних і змішаних розрядах.

Також організатори долучились до проєкту «Дітям війни». Зокрема, дітки з прифронтових територій змогли відчути всі переваги гри в бадмінтон, отримали емоційно-психологічне розвантаження, дозу рухової активності та ейфорії, а хто прагнув відчути себе справжнім бадмінтоністом – взяв участь у майстеркласі.

Дякуємо ЗСУ, разом до Перемоги!

Кафедра теорії і методики фізичного виховання