Розпочато реєстрацію на тренінг для науково-педагогічних працівників К-ПНУ в межах міжнародної програми THEA Ukraine X

Розпочато реєстрацію на тренінг для науково-педагогічних працівників К-ПНУ в межах міжнародної програми THEA Ukraine X

Із великою приємністю повідомляємо про старт реєстрації для участі науково-педагогічних працівників К-ПНУ у дводенному тренінгу «Project_HUB» у межах міжнародної програми THEA Ukraine X за підтримки німецької служби академічних обмінів (DAAD) і Федерального міністерства освіти та досліджень Німеччини.

Міжнародна програма THEA Х Ukraine реалізується Університетом прикладних наук міста Мюнстер (Німеччина) спільно із Сумським державним університетом (Україна).

Програма дводенного тренінгу, який відбудеться 28 та 29 травня 2024 року, передбачає виступи досвідчених у проєктній діяльності спікерів, активну взаємодію всіх учасників заходу, а головне – продуктивний результат, адже працюватимемо «від ідеї – до проєкту»!

Принагідно інформуємо про проведені зустрічі з науково-педагогічними працівниками Огієнкового університету, на яких презентували можливості Програми ЄС Еразмус+ напряму Jean Monnet (Module):

Для участі в тренінгу необхідно заповнити гугл-форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTGBFTC7jJFM9vpTfxAu-FV5HurAPKv9i3SIplB0tdP2CILA/viewform

Якість відповідей – запорука участі в Project_HUB!

Поспішайте, кількість місць – обмежена!

Реєстрація триває до 10 травня (включно).

Відділ міжнародних зв’язків