Високоякісна підготовка – гарантія відмінних результатів

Високоякісна підготовка – гарантія відмінних результатів

Багато випускників першого (бакалаврського) рівня вищої освіти бажають продовжити навчання в магістратурі. Для того, щоб підтримати майбутніх абітурієнтів, 2 квітня на базі університету стартували курси підготовки до єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) із психології та педагогіки. Корисними вони є для вступників до магістратури за спеціальностями: Дошкільна освіта, Початкова освіта, Середня освіта (за предметними спеціальностями), Професійна освіта (за спеціалізаціями), Спеціальна освіта.

Заняття з психології проводить кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології освіти Наталія Дідик. Зі студентами вже розглянули такі теми: «Основні поняття психології як науки, її завдання, методи»; «Вікові періодизації різних авторів»; «Мотиваційну сферу особистості»; «Основні види діяльності, соціалізацію особистості, цінності».

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та менеджменту освіти Світлана Поліщук забезпечує підготовку до ЄФВВ з педагогіки. Спілкування відбувається в межах тем, що виносяться на іспит, зокрема таких: «Педагогіка в структурі сучасних наук, її об’єкт, предмет, функції та завдання»; «Основні категорії педагогіки: освіта, навчання, виховання, розвиток, самоосвіта, самовиховання, саморозвиток»; «Структура та основні галузі педагогіки. Зв’язок педагогіки з іншими науками»; «Характеристика особистості учня як суб’єкта освітнього процесу».

Попереду багато цікавих тем з історії психології та педагогіки, гендерної психології, психології професійної діяльності, конфліктології, теорії навчання та виховання тощо.

Заняття проходять у дружній атмосфері у форматі вільної бесіди, що активізує пізнавальну діяльність і підвищує навчальну мотивацію здобувачів вищої освіти.

Підготовка до тестування триватиме до кінця травня. Запрошуємо всіх охочих доєднатися до якісного навчання!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету