«Освітні тренди, або правила успіху вчителя»: гостьова лекція Наталіїї Рудницької

«Освітні тренди, або правила успіху вчителя»: гостьова лекція Наталіїї Рудницької

25 квітня здобувачі вищої освіти  факультету іноземної філології мали чудову нагоду поспілкуватися з лекторкою Наталією Рудницькою на тему «Освітні тренди, або правила успіху вчителя».

Наталія Рудницька є досвідченою педагогинею з багаторічним досвідом викладання української мови та літератури, а також зарубіжної літератури.

Її професійні здобутки є вагомими та широко визнаними в галузі освіти. Зокрема, вона є переможницею і призеркою численних всеукраїнських конкурсів, а у 2018 році отримала престижну премію «Global Teacher Prize Ukraine», що підтверджує її високий рівень педагогічної майстерності.

Наталія Павлівна успішно поєднує традиційні форми роботи з впровадженням новітніх технологій навчання., є вчителькою Всеукраїнської школи онлайн.

Тема лекції торкається найбільш актуальних питань, адже професія педагога в час стрімких технологічних змін потребує постійного вдосконалення, опанування інноваційних методик і відповідності новітнім вимогам.

Спікерка окреслила основні правила та принципи, дотримання яких дозволить вчителю досягти високого рівня професійної майстерності, здобути визнання, а також забезпечити максимальну ефективність освітнього процесу в сучасних реаліях.

Кафедра германських мов і зарубіжної літератури