Зустріч ректора К-ПНУ з учасницею Програми ЄС Еразмус+: нове партнерство з Литвою

Зустріч ректора К-ПНУ з учасницею Програми ЄС Еразмус+: нове партнерство з Литвою

26 квітня ректор університету Сергій Копилов вручив сертифікат учасниці Програми ЄС Еразмус+ Єлизаветі Нетечі, провідному фахівцю відділу міжнародних зв’язків, яка взяла участь у Міжнародному тижні Еразмус+ 15-19 квітня, що проходив в Утенському Колегіумі (м. Утена, Литовська Республіка). Єлизавета розповіла про нові можливості міжнародної співпраці для Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Взявши участь у міжнародних конференціях «Доказова практика: здоров’я та соціальне благополуччя» та «Аспекти сталого розвитку в науці культурі і освіті: теорія і практика», можна виділити такі перспективні напрями роботи для університету як глобалізація економіки й цілі на сталий розвиток в освітній сфері. Під час воркшопу, присвяченому взаємозв’язку між вищою освітою і суспільством, обговорювали регіональний і міжнародний вплив на стратегії розвитку у вищій освіті. Плідна робота в новому колі знайомств дозволила встановити спільні напрями на майбутню співпрацю з Утенською Колегією (Литовська Республіка), Технічною Академією Резенке (Латвія), Куявсько-Поморським університетом в Бидґощі (Польща), Ризьким Технічним університетом (Латвія) та Університетом Бізнесу Баку (Азербайджан) у таких напрямах як економіка підприємства, бізнес менеджмент, туризм і готельно-ресторанна справа, комп’ютерні науки та інформаційні технології. Усі заходи були насичені позитивом, інтерактивною діяльністю й злагоджено організовані командою колегії (покликання на новину Утенської Колегії: https://www.utenos-kolegija.lt/en/article/1494-erasmus-tarptautine-savaite-buvo-gausi-renginiu).

Висловлюємо подяку відділу міжнародних зв’язків Утенської Колегії та Програмі ЄС Еразмус+ за гостинність, нові перспективні напрями співпраці та підтримку України в часи російсько-української війни.

Тримаємо міжнародний фронт задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків