Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

Оголошено новий конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+

У межах підписаної міжінституційної угоди з Академією образотворчих мистецтв імені Яна Матейка оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ КА171: Міжнародна кредитна мобільність для студентів спеціальностей 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 014 Середня освіта (образотворче мистецтво).

Детальніше за покликанням.

Оголошено конкурс на стипендіальну програму за сприяння Програми вивчення України імені Петра Яцика в Університеті Торонто

Ініціатива спрямована на об’єднання українських науковців, державних службовців, аспірантів та представників громадськості для участі в регулярних віртуальних семінарах, які проводитиме викладач Університету Торонто на теми, пов’язані з війною та відбудовою України.

Ця програма для осіб, які проживали/працювали в Україні, або мали зв’язок з українською установою на момент початку війни. Основна мета семінару полягає в тому, щоб науковці, інтелектуали, аспіранти та/або практики завершили та представили науковий/мистецький або державний проєкт. Віртуальні зустрічі триватимуть протягом вересня-грудня 2024 року і січня-квітня 2025 року. Перевага надаватиметься заявникам, які мають намір або наразі залишаються в Україні.

Учасники, що успішно пройдуть відбір, отримають стипендію в розмірі 3000 канадських доларів за участь у семінарі, а також отримають віртуальний доступ до бібліотеки Університету Торонто.

Процедура подачі заявки: на адресу jacyk.program@utoronto.ca надішліть свою заявку:

  1. заповнену титульну сторінку;
  2. опис запропонованого дослідницького проєкту (не більше 1 сторінки);
  3. CV.

Дедлайн – 10 червня 2024 року. 

Детальна інформація за посиланням: https://munkschool.utoronto.ca/petro-jacyk/non-residential-scholarships

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків