Молодіжний літературний конкурс: Тетяна Ванат посіла 1 місце в номінації «Проза»

Молодіжний літературний конкурс: Тетяна Ванат посіла 1 місце в номінації «Проза»

Вітаємо з перемогою в обласному молодіжному літературному конкурсі, присвяченому сторіччю з дня народження Григорія Храпача, студентку 4 курсу навчально-наукового інституту української філології та журналістики Тетяну Ванат!

Конкурс проводився Хмельницьким обласним літературним музеєм спільно з управлінням молоді, фізичної культури і спорту обласної держадміністрації та обласною організацією Національної спілки письменників України. Щорічно конкурс відкриває нові імена, виявляє талановитих авторів та підтримує їх.

Таня Ванат здобула 1 місце в номінації «Проза». Професійне журі в складі відомих подільських письменників (Василь Горбатюк, Петро Маліш та Анатолій Ненцінський) відзначили майстерність письма молодої авторки, глибину та точність створених нею образів, передачу настроїв і почуттів у її художніх творах. Таню відзначено грамотою переможця та пам’ятними подарунками у вигляді книг сучасних подільських авторів.

Захід із підбиття підсумків конкурсу відбувся в Хмельницькому обласному літературному музеї. Усі учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченкові, ознайомились з експозицією літературного музею, мали можливість неформального спілкування з відомими письменниками Хмельниччини. Відбулося також творче навчання для літераторів-початківців.

Зичимо переможниці обласного молодіжного літературного конкурсу Тетяні Ванат подальших успіхів у царині літературної творчості!

Кафедра журналістики