«Валіза ресурсів: як зберегти психічне здоровʼя у часи невизначеності»: майстер-клас для педагогів України

«Валіза ресурсів: як зберегти психічне здоровʼя у часи невизначеності»: майстер-клас для педагогів України

Завідувач кафедри соціальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Гевчук взяла участь у Регіональній (не)конференції міні-EdCamp за програмою «EdCamp in a Box 8.0. Повірмо. Перемагаймо. Підтримуймо»  на тему «Бережи свої крила, дошкілля!».

Активні освітяни з Кривого Рогу, Запоріжжя, Києва, Чернівців, Шепетівки, Славути, Нетішина, Кам’янця-Подільського, Хмельницького зібралися в Дунаєвецькому закладі дошкільної освіти № 3 «Берізка» на спеціальний міні-EdCamp Dunaivtsi preschool.

Під час (не)конференції учасники мали змогу в режимі нон-стоп відвідати експертні сесії та сесії педагогічного досвіду; попрактикувати стійкість під час особливої сесії від Особливого десанту EdCamp Ukraine «Повірмо, перемагаймо, підтримуймо: як створити спільноту, що є стійкою»; виділити час для Speed Geeking, знайомств.

Окрім насиченої програми з підвищення кваліфікації можна було долучитися до:

  • руханок сили з казковими героями;
  • музичного налаштування на позитив «Believe me!» («Повір!»);
  • ігрових майстерок ІгроБум: «Лялька як персона. Освітня технологія «Persоnа Dolls»; «Лавандові ведмедики. Данська методика «Звільнитись від цькування»; «Кубик ментальних історій»; «Лепбокс від Пса Патрона»; «Нейроіграшка – гімнастика для розуму»;
  • благодійного ярмарку «Дешево, та НЕ сердито!»;
  • лотереї щасливих місць;
  • партнерського мистецького шоуруму від Центру позашкільної освіти – екскурсійний та художній маршрути.

Регіональні (не)конференції відбуваються за сприяння широкого партнерського кола (Державне партнерство Міністерство освіти і науки України, Державна служба якості освіти України, Український інститут розвитку освіти, Освітній омбудсмен Сергій Горбачов) за міжнародної підтримки UNICEF.

Наталія Гевчук разом із ко-тренеркою Наталією Жиляк провели для учасників майстер-клас на тему: «Валіза ресурсів: як зберегти психічне здоровʼя у часи невизначеності».

Від організаторів заходу отримала Подяку за партнерський внесок в організацію програми підвищення кваліфікації Регіональної (не) конференції для шкільних педагогів магістральний/спеціальний/афілійований міні-EdCamp Dunaivtsi Preschool «Бережи свої крила, дошкілля!»

Кафедра соціальної роботи