День: 19.06.2024

Актуальні вакансії

До уваги випускників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка!

Одним із пріоритетних завдань університету є допомога випускникам у виборі місця роботи для подальшого успішного працевлаштування та кар’єрного зростання.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету пропонує щотижневу рубрику «Актуальні вакансії». Читати далі

Університет Огієнка покращив показники діяльності в рейтингу університетів України «Топ-200 Україна 2024»

17 червня 2024 р. Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта», у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence, опублікував вісімнадцятий академічний рейтинг ЗВО України «Топ-200 Україна 2024».

Під час складання рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка продовжує зазнавати глибинних змін, зокрема в результаті здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну. Читати далі

Науково-методичний івент «Ігромайстерність вихователя в образотворчій діяльності як запорука успішної мистецької освіти дошкільників»

18 червня в межах договорів про співпрацю кафедрою теорії та методик дошкільної освіти було проведено науково-методичний івент для науковців і практиків освітянської спільноти міст Кам’янця-Подільського, Дунаївців, Хмельницького і Чернівців на тему: «Ігромайстерність вихователя в образотворчій діяльності як запорука успішної мистецької освіти дошкільників».

До зустрічі долучилися понад 70 фахівців у галузі дошкільної освіти. Читати далі

Випускник К-ПНУ Олександр Наложний у складі збірної України здобув титул чемпіона Золотої Євроліги-2024!

16 червня в м. Осієк (Хорватія) завершився фінальний матч Золотої Євроліги-2024.  Збірна України зіграла у фінальному турнірі з командою Хорватії.

За результатами гри українці перемогли і здобули титул чемпіона Золотої Євроліги-2024!

У складі збірної зіграв випускник К-ПНУ 2023 року спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) Олександр Наложний.

Пишаємося випускниками Університету Огієнка! Щиро вітаємо Олександра та команду, бажаємо нових спортивних перемог!

Спортивний клуб