Підписано Договір про співпрацю та партнерство з Громадською спілкою «Technology transfer office «Up To Future»

Підписано Договір про співпрацю та партнерство з Громадською спілкою «Technology transfer office «Up To Future»

20 червня 2024 року викладачі кафедри біології та екології К-ПНУ доктор сільськогосподарських наук, професор Олександр Любинський та кандидат біологічних наук, доцент Максим Козак взяли участь в урочистому засіданні з нагоди ювілею (5 років) природничої школи (G-School) в м. Городок (Україна).

У межах зустрічі підписали договір про співпрацю та партнерство з Громадською спілкою «Technology transfer office «Up To Future».

Перспективи співпраці Університету Огієнка з природничою школою (G-School) «Up_to_Future» будуть спрямовані на розвиток і впровадження сучасних наукових інновацій на Поділлі в галузі природничих та біологічних наук.

Сподіваємося на плідну співпрацю й успішну реалізацію спільних проєктів!

Довідково.

Підписання договору стало можливим за сприяння Громадської спілки «Up_to_Future», що була утворена у 2018 році за ініціативи голови корпорації «Юрія-Фарм» Миколи Гуменюка. «Up_to_Future» є акселератором стартапів, що містять software та hardware для використання в медичній сфері. Урочисте дійство проходило на базі оновленого Краєзнавчого музею «G-MUSEUM». Діяльність громадської спілки спрямована на розвиток української талановитої молоді в галузі  природничих наук та популяризацію здобутків вітчизняних вчених, які отримали світове визнання за кордоном.

Голова «Up_to_Future» із 2020 року – академік, профессор, доктор медичних наук Андрій Горбань. Керівник та координатор проєкту G-SCHOOL – Катерина Гуменна, керівник та координатор проєкту G-HUB – Ольга Параска, керівник та координатор проєкту G-INFO –  Сергій Щур, керівник та координатор проєкту WINOGRADSKY CLUB – Юлія Братчикова, вчитель фізики Андрій мутика (випускник фізико-математичного факультету К-ПНУ). 

Кафедра біології та екології