День: 27.06.2024

Вручення дипломів доктора філософії

27 червня на засіданні вченої ради університету відбулося вручення дипломів доктора філософії:

Сергію Гнатенку (тема дисертації «Архітектоніко-семантична трансформація тексту: прийом стирання (erasure) в літературі формальних обмежень» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 03 Гуманітарні науки за спеціальністю 035 Філологія. Науковий керівник – Олександр Волковинський, доктор філологічних наук, професор, професор кафедри журналістики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка); Читати далі

Співпраця з музеєм-заповідником триває: відбувся успішний захист бакалаврських робіт студентів-реставраторів К-ПНУ

26 червня в картинній галереї відбувся відкритий захист бакалаврських робіт здобувачів вищої освіти кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва К-ПНУ.

Уже більше десяти років Університет Огієнка активно співпрацює з Кам’янець-Подільським державним історичним музеєм-заповідником у напрямі реставрації творів мистецтва.  Цьогоріч до фондів музею також передали відреставровані полотна студентами-реставраторами.

Вітаємо здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з успішним захистом і бажаємо професійної реалізації!

Кафедра образотворчого і декоративно-прикладного
мистецтва та реставрації творів мистецтва

Інформаційні зустрічі щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»

У К-ПНУ відбулися інформаційні зустрічі зі студентами 4 курсів щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки» в ГУНП у Хмельницькій області.

Проєкт «Офіцери Служби освітньої безпеки» реалізується в Україні за ініціативи керівництва держави та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Національної поліції. Читати далі

Здобувачі вищої освіти історичного факультету активно набувають практичного досвіду

Студенти історичного факультету К-ПНУ груп IstA1-B21 та Ist1-B21 проходили навчальну архівно-музейну та виробничу музейну практики під керівництвом кандидата історичних наук, доцента Андрія Задорожнюка на базі Камʼянець-Подільського державного історичного музею-заповідника та Камʼянець-Подільського міського архіву.

Упродовж практики в архіві мали можливість: Читати далі