Інформаційні зустрічі щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»

Інформаційні зустрічі щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки»

У К-ПНУ відбулися інформаційні зустрічі зі студентами 4 курсів щодо відбору на посаду Інспектор відділу/сектору «Служба освітньої безпеки» в ГУНП у Хмельницькій області.

Проєкт «Офіцери Служби освітньої безпеки» реалізується в Україні за ініціативи керівництва держави та за участі Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Національної поліції.

Підполковник поліції Василь Лупійчук окреслив особливості роботи поліцейських у закладах освіти і взаємодії правоохоронців з учасниками освітнього процесу, зокрема поліцейські офіцери СОБ працюватимуть задля забезпечення порядку і безпеки учнів та працівників школи, сприятимуть запобіганню булінгу, спілкуватимуться з дітьми та проводитимуть заходи із запобігання правопорушенням.

До основних функцій інспекторів Служби освітньої безпеки належить правоохоронна, наставницька і просвітницька. Наприклад, питання пропускного режиму, аби жодна стороння особа чи підозрілий предмет не загрожували безпеці дітей.

Також Василь Миколайович розповів про період навчання та подання документів на конкурс, наголосивши на тому, що  обов’язковим є сертифікат про рівень володіння українською мовою.

На сайті Національної поліції України розміщено конкурс на працевлаштування із числа цивільних осіб:

https://nabir.np.gov.ua/index.php?r=recruitment/process_recruitment&id=9085

Пресцентр