Огієнківці на канікулах: Юлія Франчук організувала квест-гру «У пошуках довгокрила» для дітей середнього шкільного віку

Огієнківці на канікулах: Юлія Франчук організувала квест-гру «У пошуках довгокрила» для дітей середнього шкільного віку

Здобувачі вищої освіти Університету Огієнка активно долучаються до життя громади, працюють в Молодіжному центрі Камʼянця-Подільського та Молодіжній раді, організовують різноманітні заходи для молоді.

Студентка факультету іноземної філології спеціальності Середня освіта (Мова і література (англійська, німецька) Юлія Франчук (представниця Громадської організації «НТЦ «Подільський біорегіон»; керівник проєктного відділу Молодіжної ради) організувала квест-гру «У пошуках довгокрила» за мотивами серіалу «Венздей» у м. Камʼянець-Подільський.

«У пошуках довгокрила» – це колективна ігрова активність у форматі квесту, призначена для дітей середнього шкільного віку.

Метою заходу є сприяння інтеграції дітей із числа внутрішньо переміщених осіб у громади через участь у спільних активностях із місцевими однолітками. Гра спрямована на зміцнення зв’язків між дітьми та формування соціальної згуртованості.

Учасники знайомились, спілкувались, проходили квести, відпочивали та занурювались у світ пригод, розвивали критичне мислення. Також мали змогу створити власного довгокрила, посмакувати смаколиками та отримати подарунки.

Юлії допомагали волонтери-модератори, серед яких є теж наші студентки: Мирослава Гусар (навчально-науковий інститут української філології та журналістики) та Анна-Марія Березницька (факультет іноземної філології).

«Разом, ми змогли подарувати незабутні емоції та класно провести час», – Юлія Франчук.

*Програма «Єднання заради дії» реалізується IREX за фінансової підтримки Державного департаменту США.

Пресцентр

Юлія Фрачнук,
студентка факультету іноземної філології спеціальності Середня освіта (Мова і література (англійська, німецька)

*Фото Громадської організації «НТЦ «Подільський біорегіон»