День: 10.07.2024

Ректор К-ПНУ Сергій Копилов долучився до Польсько-Української школи стратегічного управління для ректорів і проректорів

Ректор К-ПНУ професор Сергій Копилов долучився до Польсько-Української школи стратегічного управління для ректорів і проректорів. Захід присвячений обговоренню актуальних питань вищої освіти та викликів, із якими стикаються наші заклади вищої освіти.

Представники Спілки ректорів закладів вищої освіти України та Фундації польських ректорів напрацьовують пропозиції щодо моделей організації освітнього процесу в закладах освіти, розвитку мікрокваліфікацій, наближення вищої освіти та науки до європейських стандартів.

Читати далі

Вийшов друком 15 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії»

Вийшов друком 15 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії» (науковий редактор – Сергій Копилов, доктор історичних наук, професор).

У виданні матеріали своїх наукових досліджень, навчально-методичних розробок опублікували понад тридцять істориків, педагогів, філологів із Києва, Чернівців, Івано-Франківська, Яремче, Рівного, Хмельницького, Дунаївців, Кам`янця-Подільського. Із них: 6 докторів наук, професорів, 12 кандидатів наук, доцентів. Також у виданні представлені праці вчителів історії та громадянської освіти, здобувачів вищої освіти. Читати далі

Магістрант К-ПНУ Михайло Кохан став бронзовим призером у метанні молота на етапі «Діамантової ліги» в Парижі

Здобувач вищої освіти факультету фізичної культури спеціальності 017 Фізична культура і спорт групи FKS1-M23z Михайло Кохан виборов бронзову медаль завдяки спробі, у якій він відправив молот на 75.13 м.

Метання молота не входить до заліку «Діамантової ліги», але змагання в майбутній столиці Олімпійських ігор-2024 стало чудовою «розминкою» напередодні головних стартів чотириріччя.

Вітаємо Михайла і бажаємо успіху в Парижі!

Спортивний клуб