День: 01.08.2024

Пишаємося випускниками К-ПНУ: Сергій Куліш – срібний призер Олімпійських ігор-2024

Випускник другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ 2015 року спеціальності  8.010201 Фізичне виховання Сергій Куліш став срібним призером Олімпійських ігор-2024  в Парижі!

Нагороду він здобув у фіналі стрільби з малокаліберної гвинтівки з трьох положень на дистанції 50 метрів. Читати далі

Erasmus+ Alumni: Анна Марценюк

Вітаємо ще одну Erasmus+ Alumni Університету Огієнка.

Анна Марценюк – студентка 2 курсу факультету іноземної філології спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька), із 16 лютого до 18 червня 2024 р. навчалась у Гданському університеті (Республіка Польща), реалізуючи академічну мобільність за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність у формі навчання.

  • Анно, чи мріяла ти коли-небудь про участь у програмі Erasmus+ і як наважилася взяти участь у програмі?

Це була моя давня мрія. Наприкінці першого курсу я побачила оголошення на сторінці міжнародного відділу К-ПНУ про конкурс на навчання в Гданському університеті і вирішила спробувати. Читати далі

Вступ-2024: розпочато подання заяв на вступ до магістратури

У 2024 році абітурієнти, які вступають до магістратури за денною та заочною формами навчання, подають заяви тільки в електронній формі, окрім осіб, зазначених у розділі VI Порядку прийому на навчання до закладів вищої освіти.

Прийом заяв і документів розпочинається 1 серпня і закінчується 22 серпня о 18:00.

Також заклади вищої освіти можуть встановлювати додаткові строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання на контракт до 31 жовтня.

Абітурієнти можуть подати до п’яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт. Читати далі