День: 05.08.2024

Наталія Коваленко та Борис Коваленко – експерти наукової і науково-технічної експертизи об’єктів експертизи у сфері наукової та науково-технічної діяльності

Згідно з наказом МОН №982 від 12.07.2024 доктора філологічних наук, доцента, професора  кафедри української мови  К-ПНУ Наталію Коваленко та доктора філологічних наук, доцента, доцента кафедри української мови, директора навчально-наукового інституту української філології та журналістики К-ПНУ Бориса Коваленко включено до переліку українських експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи об’єктів експертизи у сфері наукової та науково-технічної діяльності.

Вітаємо Наталію Дмитрівну та Бориса Олексійовича й бажаємо успіхів у науковій сфері!

Відділ наукової роботи

Студент К-ПНУ Михайло Кохан здобув бронзову медаль на Олімпіаді-2024

Здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт, метальник молота Михайло Кохан здобув бронзову медаль у метанні молота з результатом 79,39 на Олімпіаді-2024.

Для атлета це дебютна олімпійська нагорода. На Іграх у Токіо він посів 4 місце.

Щиро вітаємо та бажаємо нових спортивних досягнень!

Спортивний клуб

Міжнародна академічна мобільність здобувачів спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа

Здобувачі природничо-економічного факультету кафедри туризму та готельно-ресторанної справи успішно реалізовують своє право на стажування в закордонних закладах туристичної інфраструктури.

Згідно з договором про співпрацю щодо організації практики та міжнародного стажування студентів між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка та компанією «Тревел Стаді Ворк» Дар’я Волошена стала учасницею міжнародної академічної мобільності і проходить стажування за очним способом реалізації на базі туристичного оператора Odeon Tours (Турецька Республіка). Читати далі

Випускниця К-ПНУ Аліна Комащук у складі команди українських фехтувальниць здобула золоту медаль у фіналі Олімпіади-2024

Випускниця другого (магістерського) рівня вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ 2016 року Аліна Комащук у складі команди українських фехтувальниць здобула золоту медаль у фіналі Олімпіади-2024 в Парижі.

У фіналі українки перемогли збірну Південної Кореї – 45:42.

Вітаємо Аліну з вагомим результатом та бажаємо подальших успіхів у спортивній кар’єрі! Університет Огієнка пишається своїми випускниками!

Спортивний клуб