День: 06.08.2024

Вступ-2024: розміщено списки рекомендованих до зарахування за державним замовленням

Вітаємо вступників, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням на навчання за освітнім ступенем бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.

Зі списками можна ознайомитися за покликанням.

Важливо, що вступник може отримати лише одну рекомендацію на бюджет за максимально можливим пріоритетом. Ті, хто відмовляться від рекомендації або не виконають вимоги до зарахування у визначені терміни (18:00 08 серпня), не отримають бюджетне місце 2024 року.

Перелік копій документів, які необхідно надати до Приймальної комісії: Читати далі

Оксана Почапська – експерт наукової та науково-технічної експертизи об’єктів експертизи у сфері наукової та науково-технічної діяльності

Згідно з наказом МОН №982 від 12.07.2024 кандидата наук з соціальних комунікацій, доцента, доцента кафедри журналістики К-ПНУ Оксану Почапську включено до переліку українських експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи об’єктів експертизи у сфері наукової та науково-технічної діяльності.

Вітаємо Оксану Іванівну й бажаємо успіхів у науковій сфері!

Відділ наукової роботи

Юрій Юрчишин отримав подяку за внесок у боротьбу українського народу проти злочинної російської агресії

Завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання К-ПНУ, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Юрій Юрчишин отримав подяку від 1-го окремого штурмового батальйону «Да Вінчі» за внесок у боротьбу українського народу проти злочинної російської агресії.

Уперед до досягнення нашої спільної мети!