День: 07.08.2024

К-ПНУ – серед переможців конкурсу Українсько-Польських обмінів молоддю

Із приємністю повідомляємо про перемогу Огієнкового Університету в конкурсі Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році, оголошеного в червні 2024 року Міністерством молоді та спорту України.

К-ПНУ – у десятці переможців України, серед яких є такі заклади вищої освіти як Національний університет фізичного виховання і спорту України, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Український державний університет імені Михайла Драгоманова тощо.

Мета молодіжних обмінів: підтримка співпраці української та польської молоді, а також розбудова дружніх взаємин між народами України і Республіки Польща.

Університет Огієнка взяв участь у конкурсі з проєктною заявкою на тему «БізнесЛьокус для Дівчат»  (BusinessLocus for Girls) у межах пріоритету «Розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив», що передбачає обмін досвідом молоді нашого університету і Познанського університету економіки та бізнесу (Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu) у Республіці Польща. Читати далі

Вступ-2024: у К-ПНУ можна отримати грант

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка долучився до експериментального проєкту із запровадження державних грантів.

Цього року вступники на контракт уперше зможуть отримати державний грант. Він допоможе частково покрити вартість навчання.

Умови отримання гранту: Читати далі

Вічна й світла пам’ять почесному академіку Національної академії педагогічних наук України, професору Володимиру Курилу

Ректорат та науково-педагогічні працівники К-ПНУ висловлюють щирі співчуття з приводу смерті Володимира Курила, вченого, педагога, державного та громадського діяча, доктора історичних наук, професора, почесного академіка Національної академії педагогічних наук України, заслуженого працівника вищої школи УРСР. Читати далі