День: 09.08.2024

До уваги студентів, які поселяються до гуртожитків К-ПНУ!

ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ К-ПНУ 1 КУРСУ ОС«БАКАЛАВР» та 1 КУРСУ  ОС«МАГІСТР»

05-23  серпня – подання заяв для поселення за допомогою Google-форми;

 

28 серпня – оприлюднення списку поселених  студентів до гуртожитків К-ПНУ;

із 29  серпня  – поселення до гуртожитків К-ПНУ. Читати далі

Розпочато прийом заявок на Mitacs Globalink Research Internship 2025

Globalink Research Internship – програма 12-тижневих дослідницьких стажувань в канадських університетах для студентів 3-4 курсів з усього світу.

Студенти-фіналісти поїдуть до Канади з травня до жовтня 2025 року, де вони працюватимуть з професорами та іншими дослідниками в університетах, які приймають, над спільним проєктом у сфері їхніх наукових інтересів та попереднього досвіду.

Студенти отримають: Читати далі

Дайджест академічної мобільності

FUTURE UKRAINE: ДОСЛІДНИЦЬКІ ГРАНТИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ МАГІСТРАНТІВ ТА ДОСЛІДНИКІВ

Нова програма DAAD, яка має на меті підтримати українські університети та надати молодим науковцям можливість долучитися до відновлення України.

Це можливість для студентів магістратури, аспірантури, дослідників, викладачів вишів і професорів, які:

  • мають українське громадянство або посвідку видану до 24 лютого 2022 року;
  • офіційно навчаються або працевлаштовані в українському виші чи науково-дослідницькій установі;
  • мають дослідницький проєкт, який стосується будь-якої спеціальності (для медицини, ветеринарії або стоматології діють окремі вимоги);
  • добре володіють німецькою або англійською мовою і мають сертифікат на підтвердження цього.

Читати далі

«Prevent, protect and provide for children in Ukraine»: співпраця між К-ПНУ та Національною Асоціацією Соціальних Працівників триває

Співпраця та партнерство між Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка (кафедра соціальної роботи К-ПНУ) та Національною Асоціацією Соціальних Працівників (ASproAS) триває.

04 серпня відбулася зустріч у межах реалізації проєкту «Prevent, protect and provide for children in Ukraine». Читати далі

«Майбутнє України в наших руках: Ідеї, які змінюють націю»: оголошено конкурс для молоді України

Запрошуємо студентів усіх спеціальностей взяти участь у конкурсі «Майбутнє України в наших руках: Ідеї, які змінюють націю». Разом створімо візію майбутнього нашої країни! Представте свої інноваційні проєкти, наукові дослідження чи громадські ініціативи і отримайте шанс реалізувати свої ідеї. Кращі роботи будуть відзначені цінними призами та публікаціями, переможець конкурсу отримає грант у розмірі 20 000 грн. Реєстрація і подача робіт триває до 01.11.2024р. Деталі за покликанням: https://pin-up-ukraine.com.ua/scholarship/.

Мета конкурсу: залучити студентів до активного обговорення та формування візії майбутнього України через креативні проєкти, наукові дослідження й громадські ініціативи

Подання робіт має бути у форматі статті. Важливо, щоб кожен проєкт мав практичне значення і був орієнтований на реалізацію.

Вимоги до статті: Читати далі