День: 17.09.2024

Навчальні сесії з циклу «Життєві навички», естафета з надання першої допомоги: студенти К-ПНУ продовжують волонтерити

12 вересня здобувачі вищої освіти кафедри соціальної роботи К-ПНУ завітали до молодіжного простору Товариства Червоного Хреста України в м. Кам’янець-Подільський.

Волонтери Максим Коваль (здобувач вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ групи TRms1-B24) і Владислав Андрійчук (здобувач дургого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри соціальної роботи К-ПНУ спеціальності 232 Соціальне забезпечення) провели для студентів екскурсію молодіжним простором, ознайомили з напрямом діяльності «Гуманістична освіта» й провели для молоді одну із сесій з курсу «Життєві навички». Слухачі мали змогу на власному досвіді дізнатися, як це – вiдчувати, що тебе активно слухають, та якi навички потрiбнi, щоб стати активним слухачем. Ініціатива Life Skills – навчальні сесії з циклу «Життєві навички» – передбачає навчання молоді життєвим навичкам, необхідним для повноцінного існування молоді в гармонії з собою, друзями та колегами, громадою і суспільством. Читати далі

Здобувачам вищої освіти К-ПНУ призначено академічні стипендії Кабінету Міністрів України

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти на перший семестр 2024/25 навчального року» від 06 вересня 2024 року № 856-р іменні стипендії призначені:

Вікторії Гординський – здобувачці ІV курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 035 Філологія;

Анастасії Лаборешних –  здобувачці ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 232 Соціальне забезпечення;

Маргариті Козерацькій – здобувачці ІІ курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (німецька);

Максиму Єремеєку – здобувачу ІІІ курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Історія).

Вітаємо здобувачів освіти!

Нових звершень в освітній і науковій сфері!

Пресцентр

Нагороди за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту та пропаганду здорового способу життя

13 вересня 2024 року в м. Кам’янець-Подільський на стадіоні імені Григорія Тонкочеєва відбулись урочитості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Із вітальним словом до присутніх звернулися представники виконавчої влади міста. Декан факультету фізичної культури К-ПНУ, кандидат наук з фізичної культури і спорту, доцент, член виконавчого комітету відділення НОК України в Хмельницькій області Іван Стасюк нагородив 413 учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Кам’янець-Подільський. Читати далі

Університет Огієнка – учасник ІІ етапу експерименту НАЗЯВО з постакредитаційного моніторингу освітніх програм

Відповідно до наказу Голови НАЗЯВО від 09 серпня 2024 року №37 до здійснення ІІ етапу експерименту з проведення постакредитаційного моніторингу освітніх програм залучено 27 закладів вищої освіти, серед яких і Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, зокрема з ОПП Журналістика другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 061 Журналістика.

ІІ етап експерименту з постакредитаційного моніторингу освітніх програм реалізується в межах розбудови системи якісної вищої освіти в Україні та з метою вироблення механізмів здійснення постакредитаційного моніторингу у відповідності до частини восьмої статті 25 Закону України «Про вищу освіту».

До складу членів робочої групи Національного агентства з оцінювання результатів постакредитаційного моніторингу включено завідувача  кафедри журналістики, доктора філологічних наук, професора Людмилу Марчук.

Бажаємо колегам успіхів у роботі над впровадженням постакредитаційного моніторингу освітньо-професійної програми, що сприятиме підвищенню якості вищої освіти в Україні та К-ПНУ!

Геннадій Бесарабчук,
проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків,
кандидат педагогічних наук

 

 

Антон Савицький та Заур Дуньямалієв – призери постолімпійського турніру Світової серії – серії Grand Prix із дзюдо

13-15 вересня в м. Загребі (Хорватія) відбувся перший постолімпійський турнір Світової серії – серії Grand Prix. Участь у змаганнях взяли понад 300 дзюдоїстів із 40 країн світу.

Україна здобула дві нагороди. «Золото» та «бронзу» у вазі до 100 кг здобули випускник факультету фізичної культури К-ПНУ Антон Савицький та здобувач вищої освіти факультету фізичної культури К-ПНУ групи FKS1-B21 Заур Дуньямалієв. Читати далі