Університет Огієнка – учасник ІІ етапу експерименту НАЗЯВО з постакредитаційного моніторингу освітніх програм

Університет Огієнка – учасник ІІ етапу експерименту НАЗЯВО з постакредитаційного моніторингу освітніх програм

Відповідно до наказу Голови НАЗЯВО від 09 серпня 2024 року №37 до здійснення ІІ етапу експерименту з проведення постакредитаційного моніторингу освітніх програм залучено 27 закладів вищої освіти, серед яких і Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, зокрема з ОПП Журналістика другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 061 Журналістика.

ІІ етап експерименту з постакредитаційного моніторингу освітніх програм реалізується в межах розбудови системи якісної вищої освіти в Україні та з метою вироблення механізмів здійснення постакредитаційного моніторингу у відповідності до частини восьмої статті 25 Закону України «Про вищу освіту».

До складу членів робочої групи Національного агентства з оцінювання результатів постакредитаційного моніторингу включено завідувача  кафедри журналістики, доктора філологічних наук, професора Людмилу Марчук.

Бажаємо колегам успіхів у роботі над впровадженням постакредитаційного моніторингу освітньо-професійної програми, що сприятиме підвищенню якості вищої освіти в Україні та К-ПНУ!

Геннадій Бесарабчук,
проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків,
кандидат педагогічних наук