Міжнародний проєкт «Ukraine digital»: звіт учасників

Міжнародний проєкт «Ukraine digital»: звіт учасників

17 вересня відбувалася зустріч 10 учасників міжнародної академічної мобільності в межах проєкту «Ukraine digital», які впродовж квітня-червня 2024 року проходили онлайнове навчання в Гіссенському університеті імені Юстуса Лібіха (Німеччина). З успішним завершенням чергового етапу привітали присутніх проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Геннадій Бесарабчук, керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова, декан факультету іноземної філології Алла Хоптяр, заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків Ольга Шаповал, завідувач кафедри німецької мови Тетяна Калинюк та координатор проєкту Ганна Братиця.

Цей проєкт вкотре засвідчив високу якість підготовки здобувачів вищої освіти Університету Огієнка. Учасники в захваті від здобутих знань, нового досвіду, спілкування з професорами Mathilde Hennig, Katrin Lehnen, Janna Gamper та студентами європейського навчального закладу.

Наймолодша учасниця – Рєната Маковецька (група Nim1-B23) – запевняє, що «такі проєкти мотивують підкоряти нові вершини професійного та особистісного розвитку».

Не зупиняємося на досягнутому та рухаємося вперед Разом! Слідкуйте за анонсами нових можливостей міжнародної академічної мобільності та долучайтеся до команди активних!

Кафедра німецької мови