Організація освітнього процесу, плани на 2024-2025 н.р., студентський побут: про це та багато іншого говорили на зустрічі з ректором К-ПНУ

Організація освітнього процесу, плани на 2024-2025 н.р., студентський побут: про це та багато іншого говорили на зустрічі з ректором К-ПНУ

18 вересня ректор К-ПНУ Сергій Копилов зустрівся зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором».

Студенти мали можливість поставити питання ректорові як за допомогою анонімної Google-форми, на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, так і безпосередньо під час зустрічі із Сергієм Анатолійовичем.

У невимушеній атмосфері за чашкою кави здобувачі мали можливість обговорити важливі питання щодо освітнього процесу, студентського життя та майбутніх перспектив розвитку університету. Сергій Анатолійович охоче відповідав на запитання, ділився своїм баченням щодо покращення освітніх програм і створення комфортних умов для студентів.

За традицією розпочали з обговорення тих питань, які надсилали попередньо. Студенти поцікавилися чи буде в цьому році нагородження переможців рейтингу успішності студентів, онлайнове навчання, які є можливості навчання на аспірантурі тощо. Обговорили й низку питань щодо проживання в гуртожитках університету.

Цікавились і питаннями позанавчальної діяльності. Зокрема, здобувачі запитували, яким був перший рік Сергія Анатолійовича на посаді ректора, про його плани та ідеї на цей навчальний рік, незвичні сімейні традиції тощо.

Такий формат зустрічей є надзвичайно актуальним і важливим для покращення комунікації, взаєморозуміння, а також вирішення питань щодо організації освітнього процесу, студентського життя і благоустрою вишу.

Зустріч також транслювалася в соціальній мережі Instagram (у прямому ефірі на офіційній сторінці університету).

Пресцентр