День: 24.09.2024

Першість К-ПНУ, присвячена тижню «Здорового способу життя», за програмою рухливих ігор «ВЕСЕЛІ СТАРТИ»

23 вересня в спортивному залі №4 було проведено першість К-ПНУ з рухливих ігор «Веселі старти», присвячена тижню «Здорового способу життя».

У змаганнях взяли участь збірні команди перших курсів університету, які посіли такі місця: Читати далі

Підписано Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію з БО БФ «Карітас Кам’янець-Подільський»

Кафедра соціальної роботи К-ПНУ продовжує розширювати горизонти співпраці з благодійними фондами та громадськими організаціями Камʼянець-Подільської територіальної громади, які, в майбутньому, можуть слугувати базами практик для здобувачів вищої освіти, а також втілювати соціальні проєкти для підтримки вразливих категорій населення.

 23 вересня було підписано Меморандум про співпрацю, партнерство та взаємодію Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з БО БФ «Карітас Кам’янець-Подільський».

Читати далі

Формуємо стратегію розвитку туризму в Кам’янці-Подільському разом

19 вересня представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у фасилітаційній сесії з формування стратегії розвитку туризму в м. Кам’янці-Подільському.

Мета заходу: формування стратегії розвитку туризму в Кам’янці-Подільському до 2030 року. Організаторами зустрічі були заступник міського голови Вадим Мендограло та заступник начальника управління гуманітарної політики Валерій Ковальчук, а фасилітатором виступив бізнес-тренер Твердислав Філатов. Серед запрошених були представники туристичного бізнесу, громадські активісти, а також представники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Зокрема: завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Вероніка Буторіна, професор кафедри Людмила Матвейчук, доценти кафедри Ольга Олійник і Богдана Опря, здобувач вищої освіти Роман Дудченко. Читати далі

Формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів І курсу другого (магістерського) рівня на 2024-2025 навчальний рік

Здобувачі І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти денної і заочної форм здобуття вищої освіти на ІІ семестр 2024-2025 навчального року формують індивідуальну освітню траєкторію.

Положення про порядок реалізації права на вибір навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція) регламентує порядок вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в університеті. Студенти реалізовують своє право на вибір навчальних дисциплін шляхом: Читати далі