Зустріч із представниками Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК»

Зустріч із представниками Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК»

24 вересня в Університеті Огієнка відбулася зустріч з представниками Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК», організована Науковим товариством студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ.

Студенти всіх факультетів і ННІ української філології та журналістики, викладачі К-ПНУ мали можливість поспілкуватися з Надією Вольвин й Іриною Вербовецькою.

Спікери проінформували про свою діяльність і продемонстрували актуальні пропозиції для студентів, а також  розповіли про досвід інших учасників. Молодіжна організація «АЙСЕК» активно співпрацює з університетами та іншими освітніми установами з метою сприяння розвитку молодіжного лідерства. Вона надає молодим людям можливість набути міжнародного досвіду, покращити свої міжкультурні навички та вплинути на світ через свою діяльність.

Здобувачі вищої освіти дізналися про можливості волонтерства, стажування й участі в проєктах з «АЙСЕК», що допоможе їм в майбутньому знайти своє місце в сучасному світі та створити міжнародну мережу контактів.

Дякуємо представникам «АЙСЕК» за цікаву інформацію та пропозиції щодо співпраці!

Наукове товариство студентів (слухачів),
аспірантів, докторантів і молодих вчених К-ПНУ