«Платформа майбутніх волонтерів»: відбулося бінарне заняття для студентів спеціальностей 231 Соціальна робота і 232 Соціальне забезпечення

«Платформа майбутніх волонтерів»: відбулося бінарне заняття для студентів спеціальностей 231 Соціальна робота і 232 Соціальне забезпечення

04 жовтня за участю роботодавця кафедри соціальної роботи Наталія Пасатюк-Семенюк, фахівця з організації та розвитку волонтерства Кам’янець-Подільської міської організації Товариства Червоного Хреста України, проведено бінарне заняття з освітнього компонента «Організація волонтерської діяльності в соціальній сфері» з теми: «Платформа майбутніх волонтерів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення.

Під час заняття проаналізували історію, структуру, принципи виникнення Міжнародного Руху, розглянули символіку Міжнародного Руху та правила її використання, логотип, емблему, стратегії, діяльність і види допомоги Червоного Хреста України. Також більше дізналися про членство, керівні органи й волонтерство в Червоному Хресті.

Волонтер ТЧХУ, здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 232 Соціальне забезпечення Владислав Андрійчук розповів про концепцію створення Платформи волонтерів майбутнього в Камʼянець-Подільській територіальній громаді. Мета – розвиток та ознайомлення молоді з волонтерським рухом і залучення їх до волонтерської діяльності.

Дякуємо пані Наталії та керівництву міської організації ТЧХУ за можливість проведення бінарного заняття на базі Центру психосоціальної підтримки та співпрацю!

Кафедра соціальної роботи