Використання англійської мови майбутніми фахівцями готельно-ресторанної справи

Використання англійської мови майбутніми фахівцями готельно-ресторанної справи

Володіння іноземною мовою є вкрай важливим для майбутніх фахівців у сферах туризму та гостинності.

06 листопада відбулось бінарне заняття з дисциплін «Кулінарна етнологія» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для студентів спеціальності Готельно-ресторанна справа. Під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Таїсії Веселовської і старшого викладача кафедри іноземних мов Наталії Глушковецької здобувачі вищої освіти пояснювали англійською мовою особливості технології приготування національних страв різних народів і презентували їх для дегустації. Майбутні фахівці заздалегідь самостійно склали технологічні карти англійською.

На занятті, яке проходило в лабораторії етнічної кухні та навчальній лабораторії технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг), були використані сучасні продуктивні технології навчання, що дало можливість інтенсифікувати процес вивчення іноземної мови шляхом розуміння KITCHEN UTENSILS і COOKING VERBS. Студенти свідомо поставились до підготовки й участі в бінарному занятті, оскільки такий досвід є необхідним етапом практичної підготовки.

Науково-педагогічні працівники обох кафедр і надалі фокусуватимуть увагу на підготовці молоді до англомовної комунікації в обраній ними професії.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи