15 жовтня 2025 року з ініціативи здобувачів вищої освіти спеціальності Готельно-ресторанна справа і колективу випускової кафедри організовано й проведено дегустаційне свято «Веселі барабольки».
Під керівництвом кандидата технічних наук, доцента кафедри Таїсії Веселовської в навчальній лабораторії технології виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) студенти приготували частування з різноманітними начинками та в незвичному поданні за тематикою заходу.
Цього дня здобувачів освіти природничо-економічного факультету й науково-педагогічних працівників частували старовинною українською стравою «штурханцями з капустою», двома видами картопляної піци, млинцями з картоплею і шпинатом, картоплею запеченою з салом, запіканкою з «фіолетової» картоплі.
Сама ж дегустація відбувалась у лабораторії барної справи, де організатори розповіли про страви з картоплі та правила проведення дегустації. Учасники свята частувались смачними стравами і проводили час у дружній атмосфері.
Але дружний колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи вже планує нові цікаві фахові заходи, серед яких будуть і дегустаційні.
Кафедри туризму та готельно-ресторанної справи