Навчальний тренінг для здобувачів Кам’янець-Подільського ліцею №14 від майбутніх фахівців сфери гостинності

Навчальний тренінг для здобувачів Кам’янець-Подільського ліцею №14 від майбутніх фахівців сфери гостинності

25 листопада студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Марина Зеленюк, Варвара Паладійчук, Валерія Удачіна, Тетяна Чернецька під керівництвом доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Таїсії Веселовської відвідали Кам’янець-Подільський ліцей № 14. Здобувачки вищої освіти, які водночас є випускницями закладу, виступили з навчальним тренінгом з теми «Вплив харчових добавок на здоров’я людини», під час якого використали набуті знання з основ нутриціології. Ліцеїсти дізнались про види та призначення харчових добавок, про значення літери «Е» на упаковках харчових продуктів.

Тренінг відбувся в інтерактивній формі з використанням дискусії та презентаційних матеріалів.

Підготовка й проведення тренінгу є важливим складником професійної підготовки майбутніх спеціалістів сфери гостинності.

Студенти відчули себе справжніми фахівцями, наголошуючи під час виступів, що їжа не тільки задоволення щоденних потреб, вона дозволяє зберігати традиції, тому розуміння складу продуктів, їх якості є запорукою здоров’я й працездатності.

Здобувачі вищої освіти поділилися своїм досвідом навчання в університеті, продемонстрували світлини з навчальної практики, студентського дозвілля, освітнього процесу та запросили приєднуватися до спільноти огієнківців у 2026 році. Старшокласники поставили спікерам низку запитань.

Насамкінець Таїсія Веселовська ознайомила молодь зі спеціальностями кафедри, умовами вступу та пояснили, що кваліфікація у сфері туризму та гостинності є актуальною для нашого регіону та країни.

Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи К-ПНУ вдячний керівництву Кам’янець-Подільського ліцею 14 за співпрацю.

Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи